Met eenvoudige dingen een optimaal leefklimaat onwikkelen voor mensen met dementie

Naar mijn vorige bijdrage hebben bijna 10.000 personen gekeken! Simpel kan heel mooi zijn. Hightech apparatuur in de ouderenzorg is mooi maar in deze tijd met beperkte budgetten richten wij ons op kleine dingen zoals een spelletje uit een brocante winkel. Vooral de middelen op de mensen(medewerkers) investeren. Zorgrobots, active cues tovertafels prachtig om te gebruiken maar duur en er moet begeleiding bij. Een effectieve onderneming, want dat is zorg ook werkt klantgericht en doelmatig. Natuurlijk maken wij gebruik van social media zoals facebook, Instagram en zetten we beeldtelefoon in om het contact met familie te versterken. Ondanks zware geheugenproblemen worden mensen betrokken bij de Iphone en PC.

Onze focus ligt op de persoonsgerichte begeleiding. Aandacht, betrokkenheid en aansluiten bij ieders behoefte. De zorg aan ouderen zit met een imagoprobleem. Zorg aan mensen die ouder zijn is een prachtig vak! Op donderdag 16 november doen wij mee met de MKB business event om samen te kijken wat we hieraan kunnen doen.

# Op dit moment hebben wij nog een mooie kamer met zorg vrij #

#verpleeghuizen #dementie #kleinschaligewoonvoorziening