Kleinschalige woonvoorziening Huize Wezup ziet kansen! Lerende netwerken. De Horst en Fletcher Hotels

Gisteren een bezoek gebracht aan woonzorgcentrum De Horst, onderdeel van Treant Zorggroep Yvonne Wight  en telefonisch contact met Jiska Swartjes  van Fletcher Hotels Rob Hermans   Een van de eisen die het kwaliteitskader 2018 stelt is deelname aan een lerend netwerk met twee andere organisaties. Bij elkaar in de keuken kijken.

Niet dat het moet maar juist omdat het wat oplevert voor de medewerkers, de cliënten, de organisatie en de sector. Huize Wezup kiest juist ook voor een  hotelketen om meer te leren van klantgericht werken. Juist in de zorg is de cliënt een klant die van rechts komt. Enthousiaste medewerkers in De Horst en bij het Fletcher hotel. Fletcher, een oer Hollands bedrijf waarbij huiselijkheid( onze visie) en gezelligheid belangrijk is. Prachtige locaties en betalen voor beleving.  Mooie uitdaging om kennisontwikkeling op een hoger plan te krijgen.  We hebben er zin in!