Volleybal training van Laura Dijkema (voleybal-international) een van de bekendste Nederlandse volleybalsters

Het is bijna niet te geloven! Volleybal training van Laura Dijkema (voleybal-international) een van de bekendste Nederlandse volleybalsters Zijn we in gesprek met Bianca Dekker om een golfclinic te organiseren, staat vanmiddag Laura voor de deur. Had wel een speciale reden. Wij roepen het steeds aan iedereen. Van stilzitten wordt het niet beter. Onvoorstelbaar hoe een inwoonster reageerde op de vraag of zij kon volleyballen. ‘Natuurlijk kan ik volleyballen, kom maar op’. Iedereen verbaasd toen zij de bal hoog wist te houden. Helemaal geweldig toen zij samen met Laura begon te spelen. Wij helpen mensen om zoveel mogelijk de persoon te blijven of(deels) weer te worden die zij waren voordat zij dementie kregen(Reablement) Kirsten Tinneveld Madsen Wat voelde deze mevr. zich gelukkig vanmiddag. Maar niet alleen zij, maar de hele groep deed mee en genoot. Hiermee wordt weer duidelijk. Effectieve activiteiten helpt om de cognities, welzijn en geluk te verbeteren! Dank Laura!