‘Het Suffertje’

Uitgave voor familie en contactpersonen
Vandaag is een belangrijke dag. Het Suffertje, ons plaatselijk digitale krantje gaat het daglicht zien. Steeds was het latent wel aanwezig maar niemand kende het echt.
Herinnering aan een prachtige man die onze dagbehandeling bezocht jaren geleden. Als er wat bijzonders gebeurde sprak hij “kijk maar uit of het komt in het Suffertje”.
Het Suffertje is bedoeld om zaken kenbaar te maken die anders niet voor het voetlicht komen. Belangrijke, minder belangrijk, leuke en vrolijke zaken die we moeten weten. Niet om te roddelen en niet om te wijzen maar een leerzaam krantje. Let wel op want het Suffertje is altijd op de hoogte van het laatste nieuws.
Iedereen mag zaken inleveren die hij of zij wil doorgeven. Let wel het moet algemeen belang zijn en niet kwetsend. Het moet een blad zijn waar je iedere dag of iedere week of ieder jaar naar uitkijkt.
Vandaag is Adrie maandag begonnen met het werken in HW. Zij komt als algemeen medewerkster voor 16 tot 20 uur. De keuken zag er aan het eind van de morgen stralend en blinkend uit. Het Suffertje wenst Adrie een hele fijne werktijd in HW