Wat een lieve mantelzorgers hebben wij

‘dank voor je zorg’ en ‘je bent geweldig ‘

Gisteren kwam ik thuis na een dagje toeren door Twente met de oude MGB en vond een klein doosje. Het bleek dat hier voor alle zorgmedewerkers een presentje in zat namens Margreet Prins Een presentje met een bedankje namens haar vader. Ik werd er helemaal stil van.  Alleen al de moeite die ze neemt om iedereen een hart onder de riem te steken is zo belangrijk in deze tijd. Margreet we zijn blij dat je vader hier woont.

Elke week neem ik een dagje voor mijzelf. Ga er dan met mijn klassieker op pad het land in. Tentje achterin en rijden. Bij mooi weer het dak eraf en genieten van zon, wind en mooie luchten.  Een wandeling en koffie aan een picknicktafel. Heerlijk Back to Basic.  Als  je in een kleinschalige woonvoorziening woont ben je 24 uur per dag erbij betrokken. Afstand nemen is dan goed en geeft rust. Klaar voor nieuwe ideeën

Back to Basic, terug naar waar het echt om gaat. In de zorg gebruik ik dit steeds meer. Persoonlijke aandacht, genegenheid, genieten van de kleine dingen, gelukkig zijn, voelen en liefde. Dit zijn de dingen die steeds meer duidelijk worden in een tijd waar alles op zijn kop lijkt te staan.

Dank Margreet en Harry voor het bijzondere presentje. We waarderen dit enorm!