In een prachtig rietgedekt pand in Saksische stijl bevindt zich een restaurant waar iedereen welkom is genaamd het Wapen van Aelden. Of je hier nou werkt, aanwaait, komt lunchen of de Club bezoekt, je gaat er fluitend heen en fluitend weer naar huis.

De Club richt zich speciaal op mensen met geheugenproblemen of eenzaamheid. Wij focussen op het positieve, samen kijken we naar wat u kan en vooral naar wat u leuk vindt om te doen. Het belangrijkste is dat u het naar uw zin hebt bij ons, hier streven we elke dag weer naar. Bij de Club zijn we altijd druk en vinden we het leuk veel verschillende activiteiten te ondernemen, denk aan:

– Helpen bij de voorbereidingen in het restaurant
– Bloemschikken
– Creatief bezig zijn
– Sprekers uitnodigen en een lezing bijwonen
– Wandelen
– Bakken
– Gymnastieken
– Spelletjes doen of kaarten
– Uitstapjes organiseren en ondernemen

Natuurlijk is het ook helemaal goed om gewoon een krantje of een goed boek te lezen, te genieten van de reuring om u heen of een goed gesprek met elkaar aan te gaan. Kortom; een plek waar niets moet en (bijna) alles mag. Een plek waar iedereen welkom is en zich thuis kan voelen. Waar je ondanks je uitdagingen een waardig persoon bent en een bijdrage kan leveren. Waar je open met elkaar kan praten over de moeilijke dingen in het leven, maar waar je ze ook even kan vergeten.

Familie en mantelzorgers zijn van harte welkom om mee te lunchen, te ondersteunen bij activiteiten of uitstapjes, even hun hart te komen luchten of gewoon eens aan te waaien.

U kunt vrijblijvend een keer meedraaien bij de Club. We zijn een kleinschalige groep, dit houdt in maximaal 10 mensen per dag. We bieden vijf dagen en twee avonden per week dagbesteding, met uitzondering van de feestdagen. Om 10:00 openen de deuren en om 16:00 gaan we weer naar huis. Het avondprogramma begint om 16:30 en duurt tot 20:00 uur.

Interesse?
Om lid te worden van de Club, hebt u een indicatie vanuit de WMO nodig. Wij kunnen u helpen met de aanvraag hiervan. Het bezoek aan de Club wordt (grotendeels) vergoed vanuit het WMO in de vorm van een persoonsgebonden budget (PGB). Neem contact met ons op via:

declub@huizewezup.nl
06-12293228